Privatumo politika

Naudodami „Juodasis Deimantas“ paslaugas patikite mums savo informaciją. Privatumo politika padės suprasti, kokius duomenis renkame, kodėl juos renkame ir ką su jais darome. Ši informacija svarbi, todėl tikimės, kad atidžiai ją perskaitysite.

• Apie „Juodasis Deimantas“ svetainės www.juodasis-deimantas.lt narius surinkti duomenys yra konfidencialūs ir saugomi nuo neleistino naudojimo. Identifikuojama asmeninė informacija apie kiekvieną narį nebus perduodama jokiai trečiajai šaliai prieš tai negavus jos sutikimo.
  • „Juodasis Deimantas“ svetainė www.juodasis-deimantas.lt administracija turi teisę savo nuožiūra naudotis visa klientų pateikta informacija, kurią jie pateikia atlikdami registraciją. Informacija, kuri yra kaupiama klientui atliekant registraciją ir (ar) prisijungus prie svetainės, yra kliento el.pašto adresas ir slaptažodis. Ši informacija naudojama vėlesnei kliento identifikacijai ir susiejimui su jo paskyra svetainėje(tai vartotojo identifikatorius), o vardas naudojamas tik atvaizdavimo tikslais, tam, kad būtų galima atskirti paskyras, jeigu klientas jų turi kelias.
  • Registruodamasis narys sutinka laikytis tinklalapio taisyklių.
  • Be išankstinio „Juodasis Deimantas“ svetainės www.juodasis-deimantas.lt administracijos rašytinio sutikimo draudžiama atgaminti visą tinklalapį arba jo dalį bet kokia forma ar būdu, versti jį į kitas kalbas, adaptuoti, perdirbti ar kitaip atlikti bet kokius kitus veiksmus, kuriais gali būti pažeistos „Juodasis Deimantas“ svetainės www.juodasis-deimantas.lt įkūrėjų šio interneto tinklalapio teisės. Išimtinės šio prekės ženklo teisės yra saugomos Lietuvos Respublikoje galiojančių įstatymų ir kitų teisės aktų.